Leonardo da Vinçi

Antonio Tello

550 L

Publisher: Albas

Sasia:

  • Code:030100

  • Availability:548

  • VAT is included in the price!

Authors:Antonio Tello
Description:I ardhur nga Vinçi, një fshat i Toskanës në Italinë Qendrore, Leonardo qe piktor, skulptor, inxhinier, arkitekt, shpikës dhe shkrimtar, prototipi i njeriut të Rilindjes. Në pikturë dhe skulpturë ai u dallua për risitë gjeniale të dritëhijes, sfumaturës, përspektivës, ekspresivitetit dhe për saktësitë shkencore. Nga pikturat e tij spikat Mona Liza (gjendet në Muzeun e Luvrit, Paris). është një portret relativisht i vogël, por i njohur për buzëqeshjen enigmatike, ku Da Vinçi pikturoi gruan e Françesko del Xhokondës, prandaj kjo pikturë njihet gjithashtu si Xhokonda.
Publisher:Albas
Year:2014
Translated by:Viola Dona
Pages:64
ISBN:978-9928-02-442-8
Tiranë:Shipping costs 200 Lekë, arrives in 24 hours.
Rrethe:Shipping costs 400 Lekë, arrives in 48 hours.
Balkans:Shipping costs 6 Euro, arrives in 3-5 Days.
Europe:Shipping costs 6 Euro, arrives in 6-8 Days.

Related Products