Aleksandër Moisiu

Aleksandër Moisiu

600 L

Unë linda në vitin 1879 në Trieste. Prindërit e mi ishin Kostandin Moisiu nga Kavaja dhe Amalia de R..

Ismail Qemali

Ismail Qemali

600 L

Ismail Qemal Vlora lindi në Vlorë më 24 janar 1844, në një familje të madhe, të nderuar e të njohur ..

Ali Pashë Tepelena

Ali Pashë Tepelena

550 L

Ideja ime ishte të qeverisurit ndryshe, duke vendosur rregullin, ligjin. Për këtë u lidha me tregta..

Ana flokëkuqja

Ana flokëkuqja

560 L

Methju dhe motra e tij, Marila, kishin vendosur të birësonin një djalë, që t’i ndihmonte në fermën e..

Ana flokëkuqja. Vajza e Çatiblertës

Ana flokëkuqja. Vajza e Çatiblertës

1,100 L

“Ana flokëkuqja” e autorit kanadez L. M. Montgomery është varianti i plotë i një prej romaneve klasi..

Ana Frank

Ana Frank

550 L

Ana Frank lindi në Frankfurt, në vitin 1929. Tri vite më vonë, familjes së saj iu desh të emigronte ..

Aurora dhe fustani shumëngjyrësh

Aurora dhe fustani shumëngjyrësh

450 L

Në librin e dytë të serisë “Ariu i Bardhë i Ëndrrave”, do të gjeni dashurinë dhe pasionin e një vajz..

Aventurat e Hakëlberi Finit (për të vegjël)

Aventurat e Hakëlberi Finit (për të vegjël)

560 L

Të gjithë fëmijët që e njohin të famshmin Tom Sojeri, në botimin më të ri të klasikëve për të vegjël..

Aventurat e Hakëlberri Finit

Aventurat e Hakëlberri Finit

1,100 L

..

Aventurat e Lusit në kuzhinë

Aventurat e Lusit në kuzhinë

1,200 L

Libri “Aventurat e Lusit në kuzhinë” sjell disa receta të thjeshta për fëmijë, që përgatiten vetëm m..

Aventurat e Tobit

Aventurat e Tobit

380 L

“Aventurat e Tobit” është i përshtatshëm për fëmijët e moshës 5-8 vjeç. Në këtë libër fëmijët do të:..

Baby Montessori - Kafshët

Baby Montessori - Kafshët

550 L

Sa shumë kafshë për të njohur! Zbulojini së bashku, teksa shfletoni faqet e këtij libri të frymëzuar..

Baby Montessori - Kopshti

Baby Montessori - Kopshti

550 L

Sa shumë gjëra për të parë në kopsht! Zbulojini së bashku, teksa shfletoni faqet e këtij libri të fr..

Baby Montessori - Më ndiq

Baby Montessori - Më ndiq

550 L

Shfletoni së bashku faqet e këtij libri të frymëzuar nga metoda e Maria Montessori-t. Fëmija juaj mu..

Baby Montessori - Në shtëpi

Baby Montessori - Në shtëpi

550 L

Ndiqni mësimet e Maria Montessori-t në këtë libër argëtues! Fëmijët mund të vëzhgojnë imazhet bardhe..

Bëmat e Estes dhe Kokosë: Ne të tre

Bëmat e Estes dhe Kokosë: Ne të tre

600 L

Janë tri fëmijë të një familjeje të lumtur që jetojnë mes paqes, haresë dhe dashurisë, ditët e rritj..

Bëmat e Estes dhe Kokosë: Një vit më shumë

Bëmat e Estes dhe Kokosë: Një vit më shumë

500 L

Sapo ka dalë në treg libri i parë me tregime i serisë "Bëmat e Estes dhe Kokosë", një vit më shumë, ..

Beni dhe Ana

Beni dhe Ana

500 L

"Beni dhe Ana" është një roman për fëmijë mjaft i këndshëm. Aty flitet për dashurinë fëmijërore mes ..

Blloku argëtues i kopshtit “Mëso dhe argëtohu”

Blloku argëtues i kopshtit “Mëso dhe argëtohu”

450 L

Për fëmijë mbi tre vjeç vjen blloku argëtues i kopshtit “Mëso dhe argëtohu”. Ky bllok përmban ushtri..