Fizika e trishtimit
New

Fizika e trishtimit

1,050 L

Duke përdorur mitin e Minotaurit si vorbullën e të gjithë veprës, e cila mund të quhet edhe roman, a..

Humnera
New

Humnera

750 L

Romani Humnera është një pasqyrë e qartë e asaj që ka ndodhur në ish-Federatën Jugosllave dhe e çoro..

Imazhe nga jeta e M-së
New

Imazhe nga jeta e M-së

800 L

Marisia, pas vdekjes së nënës, kthehet nga Vjena në Sllovaki, ku jeton me të fejuarin dhe punon infe..

Më fal
New

Më fal

800 L

Një vajzë takon një djalë. Është dashuri me shikim të parë. Ai duket i dashuri perfekt, student i fi..

Nata, dritat
New

Nata, dritat

900 L

Personazhe të çuditshme mbushin tregimet e Clemens Meyer-it: një burrë i divorcuar që shpenzon të gj..

Në limb
New

Në limb

1,050 L

Manuela ka flokë të prerë shkurt dhe buzëqeshje fëmije, trup atleteje dhe mban paterica. Në Afganist..

Poezi të zgjedhura
New

Poezi të zgjedhura

900 L

Vëllimi Poezi të zgjedhura është një përmbledhje poezish e zërit lirik më të guximshëm dhe më të ang..

Shtërgjet
New

Shtërgjet

900 L

Shtërgjet përbëhet nga një mozaik karakteresh që janë në lëvizje të pandërprerë. Duket se bota moder..

Zhdukja e Jozef Mengelesë
New

Zhdukja e Jozef Mengelesë

900 L

Jozef Mengele (Engjëlli i Vdekjes), ish-torturuesi i Aushvicit, më 1949 mbërrin në Argjentinë. I fsh..