100 fotografitë që ndryshuan botën

100 fotografitë që ndryshuan botën

2,200 L

100 fotografitë më të famshme në historinë bashkëkohore, shkrepje që i treguan botës çastet që kanë ..

50 gratë më me ndikim të epokës sonë

50 gratë më me ndikim të epokës sonë

2,200 L

Ky libër rrëfen jetët e jashtëzakonshme të pesëdhjetë grave, të cilat sfiduan me sukses shekujt e mb..

Album historik. Mid`hat Frashëri

Album historik. Mid`hat Frashëri

3,000 L

..

Parqet kombëtare të Shqipërisë

Parqet kombëtare të Shqipërisë

5,000 L

Hapësira gjeografike dhe trashëgimia natyrore e saj është një nga dimensionet e rëndësishme të çdo q..