Danub

Danub

1,050 L

Peizazhe, humor, takime e reflektime të një udhëtari sternian, që rrugëton, me përkushtime dëshirë p..

Trafikanti

Trafikanti

800 L

Një romancë thriller që të tërheq që në rreshtat e parë dhe të mban mbërthyer deri në fund. Dy perso..