Aventurat e Pinokut (për të vegjël)

Aventurat e Pinokut (për të vegjël)

600 L

Personazhi i Pinokut vjen në një përkthim të ri, të këndshëm dhe shumë argëtues, Ju do të njiheni me..

Ismail Qemali

Ismail Qemali

600 L

Ismail Qemal Vlora lindi në Vlorë më 24 janar 1844, në një familje të madhe, të nderuar e të njohur ..

3 R-të Ripërdorim, Reduktim, Riciklim

3 R-të Ripërdorim, Reduktim, Riciklim

550 L

Tri R-të na mësojnë shumë gjëra që ne mund të bëjmë për të mbajtur pastër mjedisin. Kur ulim sasinë ..

Alarmet e qytetit Sdikuisht

Alarmet e qytetit Sdikuisht

800 L

Është koha të rikthehemi në portat e qytetit fantastik të Sdikuishtit, për t’u takuar sërish me Kokë..

Arkitekt Sinani

Arkitekt Sinani

600 L

Më quajnë Sinan, Arkitekt Sinani. Kam lindur më 29 maj, kurse vitlindja, për shkak të ndryshimit të ..

Atë ditë kur humba dhe më gjetën

Atë ditë kur humba dhe më gjetën

550 L

Të humbësh në një vend publik, ku të duket e pamundur që mami dhe babi të të gjejnë, është e frikshm..

Aventurat e Hakëlberi Finit (për të vegjël)

Aventurat e Hakëlberi Finit (për të vegjël)

560 L

Të gjithë fëmijët që e njohin të famshmin Tom Sojeri, në botimin më të ri të klasikëve për të vegjël..

Bebushi erdhi në shtëpi

Bebushi erdhi në shtëpi

550 L

Lindja e një fëmije mbetet një ngjarje e madhe për çdo familje. Ky libër përshkruan etapat e para dh..

Beni dhe Ana

Beni dhe Ana

500 L

"Beni dhe Ana" është një roman për fëmijë mjaft i këndshëm. Aty flitet për dashurinë fëmijërore mes ..

Dita ime e parë e shkollës

Dita ime e parë e shkollës

550 L

Fillimi i vitit të ri shkollor është një etapë që mund të shqetësojë shumë fëmijë, vajza e djem, veç..

Dora d'Istria

Dora d'Istria

550 L

Dora d`Istria me emrin e vërtetë Elena Gjika, lindi në Rumani në vitin 1828 dhe vdiq në Firence në v..

Ema e ka mendjen veç të hajë

Ema e ka mendjen veç të hajë

420 L

Jo, Ema nuk është si balenë, siç tallen djemtë në pishinë! Madje Lolës ajo i duket si princeshë. Edh..

Fluturimi i Markut

Fluturimi i Markut

420 L

Në qendër të librit është Marku, personazhi kryesor, një djalë shumë trazovaç. Një ditë të bukur a..

Futbolli nuk është vetëm për djemtë

Futbolli nuk është vetëm për djemtë

420 L

Në të vërtetë, jo vetëm djemtë dinë të luajnë futboll, por edhe vajzat janë sulmuese të mira dhe din..

Gjyshërit e mi janë të veçantë!

Gjyshërit e mi janë të veçantë!

550 L

Fëmijët ndihen shumë të veçantë, falë lidhjes së dashurisë dhe afrimitetit që kanë me gjyshërit. Ky ..

Gjyshi im ishte një pemë qershie

Gjyshi im ishte një pemë qershie

700 L

Gjyshi im ishte një pemë qershie është një libër, ku rrëfehen thjesht dhe me shumë ndjenjë një seri ..

Gjyshja në pemën e mollës

Gjyshja në pemën e mollës

450 L

Andi është i mërzitur sepse, ndryshe nga shokët e klasës, nuk ka një gjyshe. Papritur ai bëhet me dy..

Hajdi (për të vegjël)

Hajdi (për të vegjël)

600 L

Vogëlushja Adelajde, ose siç e thërrasin të gjithë, Hajdi, jeton në malet e Zvicrës me gjyshin e s..

Heroizmat e Fatbardh Pikaloshit

Heroizmat e Fatbardh Pikaloshit

550 L

Aventurat me fyej magjikë e katallanë të Fatbardh Pikaloshit vijojnë të magjepsin fëmijët anembanë. ..

I mrekullueshmi Magjistari i Ozit

I mrekullueshmi Magjistari i Ozit

600 L

Ndiqni Dorotinë dhe qenin e saj Toto në aventurën e tyre në mbretërinë e Ozit. Aty ata miqësohen m..