Gjyshi im ishte një pemë qershie
New

Gjyshi im ishte një pemë qershie

550 L

Gjyshi im ishte një pemë qershie është një libër, ku rrëfehen thjesht dhe me shumë ndjenjë një seri ..

Historia e jashtëzakonshme e Lavinjës
New

Historia e jashtëzakonshme e Lavinjës

470 L

Në pragun e Krishtlindjes, ndërsa të gjithë po festojnë, Lavinja, një shitëse e vogël shkrepësesh, p..

Matia dhe gjyshi
New

Matia dhe gjyshi

470 L

Qielli, si gjithmonë në këtë histori, ishte i qetë e plot dritë. Kështu mbyllet kapitulli i dhjetë i..

Një jashtëtokësor në familje
New

Një jashtëtokësor në familje

800 L

Në familjen Olivieri ka ardhur një mik i jashtëzakonshëm: Moja, një fëmijë nga planeti Deneb. Është ..

Shtrigushja ime
New

Shtrigushja ime

500 L

Azdrubal Tirinanci nuk i lan kurrë dhëmbët, është i paedukatë dhe egoist. Por është edhe një djalosh..

Stralisku
New

Stralisku

550 L

“Stralisku”, një prej romaneve më të rëndësishme të autorit italian Roberto Piumini, rrëfen miqësinë..

Do not miss the latest news!

Receive information about promotional offers, announcements of new releases and events.