Lartësi

Lartësi

950 L

Ngjarjet zhvillohen në Bullgarinë e vitit 1872, një periudhë ku lulëzuan komitetet revolucionare, që..

Peizazhe të pikturuara me çaj

Peizazhe të pikturuara me çaj

1,000 L

"Peizazhe të pikturuara me çaj" është romani i dytë më i njohur i Milorad Pavić, autorit serb që ish..

Vita

Vita

1,050 L

Nju-Jork, 1903: në qytetin e shanseve të mëdha, ku zbarkojnë dymbëdhjetë mijë të huaj çdo ditë, ku i..

Dashuria, fantasia

Dashuria, fantasia

900 L

Romani “Dashuria, fantasia” (lojëra të ndryshme tradicionale luftarake, kalërimi algjerian) është nj..

Instinkti i vdekjes

Instinkti i vdekjes

1,000 L

Nju-Jork, 1920. Sapo ka mbaruar Lufta e Parë Botërore dhe trazirat e viteve ‘20 nuk kanë filluar end..

Qeni

Qeni

900 L

Në këtë roman të jashtëzakonshëm, sa komik, aq edhe të thellë në aspektin filozofik, autori i vlerës..