Eqrem Çabej

Luan Rama & Sulid Kasemi

550 L

Publisher: Albas

Sasia:

  • Code:030652

  • Availability:154

  • VAT is included in the price!

Authors:Luan Rama & Sulid Kasemi
Description:Profesor Eqrem Çabej (1908-1980), ky atdhetar i madh i shkencës shqiptare, ishte një nga personalitetet më të fuqishme të filologjisë shqiptare në shekullin XX, me një kontribut të jashtëzakonshëm në fushën e etimologjisë dhe historisë së gjuhës shqipe. Ai spikati gjithashtu në botën e shkencave ballkanike e europiane me një numër të madh botimesh, simpoziumesh dhe konferencash ndërkombëtare.
Publisher:Albas
Year:2019
Pages:64
ISBN:978-9928-300-57-7
Tiranë:Shipping costs 200 Lekë, arrives in 24 hours.
Rrethe:Shipping costs 400 Lekë, arrives in 48 hours.
Balkans:Shipping costs 6 Euro, arrives in 3-5 Days.
Europe:Shipping costs 6 Euro, arrives in 6-8 Days.

Related Products