Burime të zgjedhura nga Historia e Marrëdhënieve Ndërkombëtare
New

Burime të zgjedhura nga Historia e Marrëdhënieve Ndërkombëtare

1,000 L

Kjo përmbledhje dokumentesh dhe tekstesh të ndryshme që lidhen me Marrëdhëniet Ndërkombëtare (MN), m..

Histori e Romës së lashtë
New

Histori e Romës së lashtë

1,000 L

..

Histori e Shqipërisë 1912-2000
New

Histori e Shqipërisë 1912-2000

1,500 L

Për çdo historian që ndërmendëson të shkruaje për një çështje të caktuar, është krejt e ndryshme dhe..

Historia e mesjetës së hershme europiane
New

Historia e mesjetës së hershme europiane

900 L

Teksti mësimor i nivelit universitar, të cilin kemi nderin t`u paraqesim studentëve të historisë, ës..

Kadare ose liria e fjalës së penguar
New

Kadare ose liria e fjalës së penguar

1,300 L

Ç’dëgjojmë të na flitet sot kur themi: Kadare?Gjer më tani Kadare ishte brenda librit dhe na foli së..

Sprovë për një tjetër histori të letërsisë shqipe
New

Sprovë për një tjetër histori të letërsisë shqipe

1,200 L

Si të shkruhet më në fund një histori që do t'i takonte thjesht letërsisë, kjo ka qenë një çështje e..

Zef Pllumi
New

Zef Pllumi

550 L

At Zef Pllumi është përsonalitet që ka ruajtur parimet e normat e fisnikisë shqiptare, kodin e njerë..