Xhanfize Keko

Luan Rama

550 L

Publisher: Albas

Sasia:

  • Code:030793

  • Availability:622

  • VAT is included in the price!

Authors:Luan Rama
Description:

“Nuk kam punuar për të marrë tituj dhe çmime, edhe pse jam vlerësuar me shumë të tillë edhe jashtë vendit, por për të bërë art, për të dhënë diçka nga shpirti im dhe ndihem tepër e vlerësuar, kur njerëz të thjeshtë të panjohur më ndalin dhe më falënderojnë për kënaqësinë që kanë marrë prej filmave të mi.”

Xhanfize Keko

Publisher:Albas
Year:2022
Pages:64
ISBN:978-9928-375-96-4
Tiranë:Shipping costs 200 Lekë, arrives in 24 hours.
Rrethe:Shipping costs 400 Lekë, arrives in 48 hours.
Balkans:Shipping costs 6 Euro, arrives in 3-5 Days.
Europe:Shipping costs 6 Euro, arrives in 6-8 Days.

Related Products