Një minutë urti

Një minutë urti

570 L

Mjafton vetëm një minutë, për të lexuar çdonjërën nga anekdotat e këtij libri. Fshehur në faqet e ti..

Kërkimi

Kërkimi

600 L

“Novela Kërkimi ka një joshje e tension të brendshëm që plekset mes dy aventurave të Mihal Kodrës: u..

Mërmërima e kroit të moçëm

Mërmërima e kroit të moçëm

600 L

“Më i moçëm se tërë njerëzit së toku, kroi me sylynjarët gjithë myshk shpërfillte kohën me gurgullim..

Qortimet e zotit Shyti

Qortimet e zotit Shyti

1,100 L

E treta e serisë së zotit Shyti, duke ardhur pas Ndërhyrjeve të zotit Shyti (Dudaj, 2016) dhe Kusure..

Të qetë në kohë lufte

Të qetë në kohë lufte

600 L

Shtëpia botuese "Albas" sjell në shqip librin e shkrimtarit spanjoll Cristian Crusat, “Të qetë në ko..