Antologji e Festivalit të Poezisë së Pabotueme

Antologji e Festivalit të Poezisë së Pabotueme

750 L

Kjo antologji është një përmbledhje poezish nga nëntë edicionet e Festivalit të Poezisë së Pabotueme..

Fabrikimi i bindjes përmes politikave të medies

Fabrikimi i bindjes përmes politikave të medies

2,200 L

Të gjitha përgjigjet për pyetjet dilematike që ngremë rreth vetes në lidhje me lirinë e medies, do t..

Fitnesi - Drejt përsosmërisë

Fitnesi - Drejt përsosmërisë

1,000 L

"Jam i bindur që ky libër do të ndihmoje shumë entuziastë të fitnesit për të shmangur gabimet e ruti..

Gazetaria - manual didaktik dhe praktik
New

Gazetaria - manual didaktik dhe praktik

1,300 L

Ky libër është një manual didaktik dhe praktik për gazetarinë. Ai i kushtohet në plan të parë prakti..

Të qetë në kohë lufte

Të qetë në kohë lufte

600 L

Shtëpia botuese "Albas" sjell në shqip librin e shkrimtarit spanjoll Cristian Crusat, “Të qetë në ko..