Abetare

Abetare

1,000 L

Libri Abetare për klasën e 1-rë të shkollës 9-vjeçare...

Abetare mbarëkombëtare

Abetare mbarëkombëtare

1,000 L

Mëso SHKRONJAT me Vesën, Jonin, Rokin dhe Bubin...

Art Pamor 3

Art Pamor 3

350 L

Fletore pune për klasën e 3-të të arsimit fillor...

Art Pamor 4

Art Pamor 4

350 L

Fletore pune për klasën e 4-të të arsimit fillor...

Art Pamor 5

Art Pamor 5

350 L

Fletore pune për klasën e 5-të të arsimit fillor...

Art Pamor 6

Art Pamor 6

218 L

Art Pamor 6 për klasën e 6-të të shkollës 9-vjeçare...

Art Pamor 7

Art Pamor 7

209 L

Art Pamor 7 për klasën e 7-të të shkollës 9-vjeçare...

Art Pamor 8

Art Pamor 8

234 L

Art Pamor 8 për klasën e 8-të të shkollës 9-vjeçare...

Arte. Art Pamor 10

Arte. Art Pamor 10

280 L

Arte. Art Pamor 10 për klasën e 10-të të shkollës së mesme...

Arte. Muzikë 10

Arte. Muzikë 10

280 L

Arte. Muzikë 10 për klasën e 10-të të shkollës së mesme...

Arte. Teatër 10

Arte. Teatër 10

280 L

Arte. Teatër 10 për klasën e 10-të të shkollës së mesme...

Atlas Gjeografik

Atlas Gjeografik

600 L

Libri Atlas Gjeografik..

Atlas Gjeografik (për shkollat)

Atlas Gjeografik (për shkollat)

350 L

Atlas Gjeografik për shkollat 9-vjeçare dhe të mesme..

Atlas i anatomisë

Atlas i anatomisë

900 L

Kjo vepër i drejtohet nxënësve, studentëve, kujt do lexues që kohë pas kohe i nevojiten njohuri nga ..

Atlas i biologjisë

Atlas i biologjisë

800 L

Qëllimi i kësaj vepre është që t'i japë lexuesit, nxënësit dhe atij që kohë pas kohe bën konsultime ..

Atlas i historisë (për shkolla)

Atlas i historisë (për shkolla)

750 L

Atlasi përfshin historinë e përgjithshme dhe historinë kombëtare. Pjesa që i përket historisë së për..

Atlas i zoologjisë

Atlas i zoologjisë

800 L

Qëllimi i kësaj vepre është që t'i ofroj lexuesit, nxënësit dhe atij që kohë pas kohe e lexon këtë v..

Atlas themelor i astronomisë

Atlas themelor i astronomisë

800 L

Qëllimi i kësaj vepre është t'i japë lexuesit, nxënësit dhe atij që kohë opa kohe bën konsultime shk..

Atlas themelor i botanikës

Atlas themelor i botanikës

800 L

Ky atlas, i mbushur me të dhëna, kombinon fotografi tërheqëse dhe ilustrime me tekst të qartë, për t..

Atlas themelor i ekologjisë

Atlas themelor i ekologjisë

800 L

Qëllimi i këtij botimi është që lexuesit, nxënësit dhe atij që kohë pas kohe do ta shfrytëzojë, t'i ..