Ana flokëkuqja. Vajza e Çatiblertës

Ana flokëkuqja. Vajza e Çatiblertës

1,100 L

“Ana flokëkuqja” e autorit kanadez L. M. Montgomery është varianti i plotë i një prej romaneve klasi..

Dhelprat e shkretëtirës

Dhelprat e shkretëtirës

1,100 L

Dy dhelpra dhe një sekret. I takon Morisit që ta zbulojë. Në moshën 11-vjeçare sapo është shpërngulu..

Fizika e trishtimit

Fizika e trishtimit

1,050 L

Duke përdorur mitin e Minotaurit si vorbullën e të gjithë veprës, e cila mund të quhet edhe roman, a..

Jeta ime me Stivënin
New

Jeta ime me Stivënin

1,200 L

Ligji i gravitetit bart dhe ruan harmoninë e udhës së trupave qiellorë nëpër pafundësi, ndërkohë që ..

Katedralja Shën Mëria e Parisit
New

Katedralja Shën Mëria e Parisit

1,100 L

Viktor Hygo e ka shkruar këtë roman, kur shoqëria frënge e kohës ishte ende e shokuar dhe e traumati..

Klubi 5 e mëngjesit
New

Klubi 5 e mëngjesit

1,100 L

Në këtë libër revolucionar, punë rigoroze 4-vjeçare e autorit, ju do të zbuloni zakonin e të ngritur..

Kush do të qajë kur të vdesësh?
New

Kush do të qajë kur të vdesësh?

800 L

Dua të “jem përdorur” mirë kur të vdes. Sepse sa më shumë punoj, aq më shumë jetoj. I gëzohem jetës..

Libri i dashurisë

Libri i dashurisë

1,000 L

Rumi është poeti mistik më i zjarrtë dhe më i thellë i njerëzimit. Praninë përherë në të tanishmen i..

Ligji: libër i rrezikshëm
New

Ligji: libër i rrezikshëm

500 L

Ligji (anglisht: The Law; titulli origjinal frëngjisht La Loi), është një libër i Frédéric Bastiat, ..

Më fal
New

Më fal

800 L

Një vajzë takon një djalë. Është dashuri me shikim të parë. Ai duket i dashuri perfekt, student i fi..

Me shaka…

Me shaka…

820 L

Prindërit e Marios së vogël duhet të shkojnë në një konferencë matematicienësh, ose thjesht të marri..

MiniGuida Tirana

MiniGuida Tirana

800 L

Ky libër nuk është thjesht një udhërrëfyes turistik, pasi qyteti ka plot gjëra për të treguar dhe pë..

Murgu që shiti ferrarin
New

Murgu që shiti ferrarin

900 L

MURGU QË SHITI FERRARIN është një tregim për avokatin e shkëlqyer Julian Mantëlli, të cilin mënyra ..

Përrallat e Andersenit
New

Përrallat e Andersenit

2,000 L

Përrallat e Andersenit janë një trashëgimi e mrekullueshme e letërsisë për fëmijë, por edhe për të r..

Përrallat e vëllezërve Grim
New

Përrallat e vëllezërve Grim

2,000 L

Përrallat e Vëllezërve Grim, një trashëgimi e vyer e letërsisë për fëmijë, shërben si simbol i të gj..

Realizmi socialist në sistemin letrar shqiptar

Realizmi socialist në sistemin letrar shqiptar

850 L

Objekt kërkimi në këtë sprovë është qëmtimi sa më i detajuar i evoluimit të sistemit letrar shqiptar..

Shtërgjet

Shtërgjet

900 L

Shtërgjet përbëhet nga një mozaik karakteresh që janë në lëvizje të pandërprerë. Duket se bota moder..

Tranzicioni i vonuar: shkaqe dhe shkaktarë
New

Tranzicioni i vonuar: shkaqe dhe shkaktarë

700 L

Një mënyrë shpjegimi e ofruar prek autorit për tranzicionin e vonuar nga regjimi komunist, apo të nj..

Tregimet e civilizimit

Tregimet e civilizimit

650 L

“Tregimet e civilizimit” të Mimoza Ahmetit janë proza të shkurtra poetike, por jo në konceptin e tyr..

Trëndafili i bardhë

Trëndafili i bardhë

1,280 L

Na ishte seç na ishte... Na ishte njëherë, në një mbretëri të largët dhe të bukur, një konteshëz e v..