100 lirikat
New

100 lirikat

800 L

..

Apokalipsi i Kasandrës
New

Apokalipsi i Kasandrës

750 L

Monologu poetik dhe dramatik “Apokalipsi i Kasandrës”, me nëntitull dytësor “Lajm lindës”, që i prez..

Darka
New

Darka

800 L

Duket thjesht një darkë e zakonshme e dy çifteve prindërish të nderuar në një restorant luksoz. Por ..

Grimca
New

Grimca

500 L

Në librin Grimcat do të lexoni përralla dhe poezi.PërrallatPërralla tërheqëse, që të mbajnë pa frymë..

Kjo dhimbje është imja
New

Kjo dhimbje është imja

550 L

“... E lumi i qetë të vazhdojë të rrjedhë,ndritshëm, i lagësht, i thellë,që në breg të lumit të mund..

Libri i dashurisë
New

Libri i dashurisë

1,000 L

Rumi është poeti mistik më i zjarrtë dhe më i thellë i njerëzimit. Praninë përherë në të tanishmen i..

Lulet e së keqes
New

Lulet e së keqes

900 L

Disa më kanë thënë se këto poezi mund të bëjnë keq; nuk jam gëzuar për këtë gjë. Ca të tjerë, shpirt..

Poezi të zgjedhura
New

Poezi të zgjedhura

900 L

Vëllimi Poezi të zgjedhura është një përmbledhje poezish e zërit lirik më të guximshëm dhe më të ang..

Xhim Morrison: ky është fundi
New

Xhim Morrison: ky është fundi

1,000 L

Pak njerëz kanë pasur fatin ta përjetojnë një gjë të tillë. Ai kishte mundur t`ia plotësonte portret..

Zbulesa e modernitetit
New

Zbulesa e modernitetit

800 L

Zbulesa e modernitetit lidh, në një vepër të hapur, tekstet autoriale për modernitetin letrar, të s..