Kërkimi

Kërkimi

600 L

“Novela Kërkimi ka një joshje e tension të brendshëm që plekset mes dy aventurave të Mihal Kodrës: u..

Mërmërima e kroit të moçëm

Mërmërima e kroit të moçëm

600 L

“Më i moçëm se tërë njerëzit së toku, kroi me sylynjarët gjithë myshk shpërfillte kohën me gurgullim..

Qortimet e zotit Shyti

Qortimet e zotit Shyti

1,100 L

E treta e serisë së zotit Shyti, duke ardhur pas Ndërhyrjeve të zotit Shyti (Dudaj, 2016) dhe Kusure..