Hoteli përbri kishës

Hoteli përbri kishës

700 L

“Hoteli përbri kishës”, është pasqyrë e kohës që e lindi, shëmbëlltyrë e një tranzicioni të trazuar,..

Katër burra

Katër burra

800 L

“Katër burra" është më shumë dhe më pak se një lojë shahu. Edhe nëse dini të luani apo jo shah, nuk ..