Avioni i Gastonit

Avioni i Gastonit

670 L

Gastonit të vogël i pëlqen shumë të pilotojë. Me avionin e tij ai ngjitet mbi re dhe formon figura n..

Klara luan balerinash

Klara luan balerinash

670 L

Vogëlushja Klara ka shumë dëshirë të kërcejë dhe me kostumin e baletit ngjan si një balerinë e vërte..

Liza luan si mësuese

Liza luan si mësuese

670 L

Liza e vogël u bën mësim kukullave të saj, njësoj si një mësuese e vërtetë: ajo bën apelin, shkruan ..

Lola luan si mama

Lola luan si mama

670 L

Lola e vogël luan si mama me kukullën e saj. Ajo e shëtit atë në park, i mëson për zogjtë e natyrën,..

Nina luan doktoreshash

Nina luan doktoreshash

670 L

Nina e vogël vesh uniformën e doktoreshës dhe viziton arush-bebushin si një doktoreshë e vërtetë. I ..

Traktori i Petrit

Traktori i Petrit

670 L

Petri i vogël e kalon tërë ditën mbi traktorin e tij të bukur, duke u marrë me punët e fermës. Libri..

Zjarrfikësja e Leos

Zjarrfikësja e Leos

670 L

Zjarr! Zjarr! Leoja është gjithnjë i gatshëm të ndihmojë të tjerët me zjarrfikësen e tij të kuqe. Në..