Rrëfim për plakun e mirë dhe vajzën e bukur

Italo Svevo

600 L

Publisher: Albas

Sasia:

  • Code:030842

  • Availability:208

  • VAT is included in the price!

Authors:Italo Svevo
Description:Ngjarjet zhvillohen në Trieste gjatë Luftës së Parë Botërore. Një plak i ve udhëton me një tramvaj që drejtohet nga një vajzë e re dhe e bukur. Ai: gjashtëdhjetë vjeç, një figurë fisnike dhe e këndshme. Ajo: një bukuroshe njëzetvjeçare joshëse dhe lozonjare, në kërkim të një pune të mirë. Teksa flet me të, ai ndien një tërheqje të fortë sensuale për të, gjë që e shtyn ta ftojë në shtëpinë e tij. Në takime të njëpasnjëshme të dy shkojnë në shtrat; plaku, i pamësuar më me vështirësitë e seksit, sëmuret. Kjo e bën të reflektojë për vdekjen dhe për këtë aventurë dashurie, duke shkruar një libër me titull “Mbi raportet mes pleqërisë dhe rinisë”, së cilës i kushton ditët e fundit të jetës...
Publisher:Albas
Year:2023
Translated by:Ridvan Dibra
Pages:92
ISBN:978-9928-807-39-7
Tiranë:Shipping costs 200 Lekë, arrives in 24 hours.
Rrethe:Shipping costs 400 Lekë, arrives in 48 hours.
Balkans:Shipping costs 6 Euro, arrives in 3-5 Days.
Europe:Shipping costs 6 Euro, arrives in 6-8 Days.

Related Products