Bretkosat

Aristofani

650 L

Publisher: Albas

Sasia:

  • Code:030816

  • Availability:800

  • VAT is included in the price!

Authors:Aristofani
Description:“Bretkosat” është një nga komeditë më kryesore të njëmbëdhjetë veprave të Aristofanit, që kanë mbërritur deri në ditët e sotme. Dionisi, i maskuar si Herkuli, zbret në Had, me qëllim që të kthejë në tokë Euripidin, sepse teatri athinas vuan ndërkaq nga mungesa e krijuesve të përmasave të tilla. Pra, edhe Eskili e Sofokliu janë shpërngulur në Botën e Poshtme. Pas shumë peripecish e keqkuptimesh komike, Dionisi, zot i argëtimeve dhe i teatrit, mbërrin përfundimisht në mbretërinë e Plutonit, pikërisht në çastin kur atje përgatitet zhvillimi i një konkursi poezie midis Euripidit dhe Eskilit.
Publisher:Albas
Year:2023
Translated by:Romeo Çollaku
Pages:126
ISBN:978-9928-807-36-6
Tiranë:Shipping costs 200 Lekë, arrives in 24 hours.
Rrethe:Shipping costs 400 Lekë, arrives in 48 hours.
Balkans:Shipping costs 6 Euro, arrives in 3-5 Days.
Europe:Shipping costs 6 Euro, arrives in 6-8 Days.

Related Products