Majori i vogël Tom - Shlëputje e plotë

Bernd Flessner, Peter Schilling, Stefan Lohr

600 L

Publisher: Albas

Sasia:

  • Code:030856

  • Availability:640

  • VAT is included in the price!

Authors:Bernd Flessner, Peter Schilling, Stefan Lohr
Description:

Mirë se vini në bordin e Stacionit Hapësinor 1 (Space Camp 1)! Majori i vogël Tom, shoqja e tij e ngushtë Stela dhe Plutini, maçoku i tyre robot, mbeten vetëm në stacion për herë të parë. Ata nuk kanë shumë kohë për t‘u çlodhur dhe për të shijuar pamjen e Tokës - mbeturinat hapësinore kërcënojnë Stacionin Hapësinor 1! Si është jeta në bordin e një stacioni hapësinor? Çfarë dimë për mbeturinat hapësinore?

Një aventurë marramendëse, e pasur me shumë njohuri shkencore, që siguron argëtim galaktikisht emocionues!

Publisher:Albas
Year:2023
Translated by:Sofiana Filipi
Pages:70
ISBN:978-9928-807-54-0
Tiranë:Shipping costs 200 Lekë, arrives in 24 hours.
Rrethe:Shipping costs 400 Lekë, arrives in 48 hours.
Balkans:Shipping costs 6 Euro, arrives in 3-5 Days.
Europe:Shipping costs 6 Euro, arrives in 6-8 Days.

Related Products