Majori i vogël Tom - Misioni në Hënë

Bernd Flessner, Peter Schilling, Stefan Lohr

600 L

Publisher: Albas

Sasia:

  • Code:030857

  • Availability:653

  • VAT is included in the price!

Authors:Bernd Flessner, Peter Schilling, Stefan Lohr
Description:

Një detyrë e re për Majorin e vogël Tom, Stelën dhe Plutinin! Ata kanë një mision urgjent në Hënë. Por, sapo misioni kryhet, toka hënore fillon të dridhet! Ç‘lidhje kanë batica dhe zbatica me Hënën? Kush ishte njeriu i parë në Hënë?

Një aventurë marramendëse, e pasur me shumë njohuri shkencore, që siguron argëtim galaktikisht emocionues!

Publisher:Albas
Year:2023
Translated by:Sofiana Filipi
Pages:70
ISBN:978-9928-807-86-1
Tiranë:Shipping costs 200 Lekë, arrives in 24 hours.
Rrethe:Shipping costs 400 Lekë, arrives in 48 hours.
Balkans:Shipping costs 6 Euro, arrives in 3-5 Days.
Europe:Shipping costs 6 Euro, arrives in 6-8 Days.

Related Products