Majori i vogël Tom - Kthim në Tokë

Bernd Flessner, Peter Schilling, Stefan Lohr

600 L

Publisher: Albas

Sasia:

  • Code:030855

  • Availability:678

  • VAT is included in the price!

Authors:Bernd Flessner, Peter Schilling, Stefan Lohr
Description:

Më në fund, anija kozmike Garuesja Hapësinore (Space Racer) është gati. Majorit të vogël Tom, Stelës dhe Plutinit u lejohet ta testojnë atë. Sigurisht, udhëtimi i tyre i parë është për në Tokë. Atje i pret shoku i tyre Danieli, i cili ka nevojë për ndihmën e tyre, madje edhe të Plutinit, për të cilin nuk arrin ta besojë se është maçok! Kështu, ata marrin udhëzime për misionin e ri kërkimor.

Një aventurë marramendëse, e pasur me shumë njohuri shkencore, që siguron argëtim galaktikisht emocionues!

Publisher:Albas
Year:2023
Translated by:Sofiana Filipi
Pages:70
ISBN:978-9928-392-67-0
Tiranë:Shipping costs 200 Lekë, arrives in 24 hours.
Rrethe:Shipping costs 400 Lekë, arrives in 48 hours.
Balkans:Shipping costs 6 Euro, arrives in 3-5 Days.
Europe:Shipping costs 6 Euro, arrives in 6-8 Days.

Related Products