Miush Pseja

Adelina R. Mamaqi

750 L

Publisher: Albas

Sasia:

  • Code:030809

  • Availability:550

  • VAT is included in the price!

Authors:Adelina R. Mamaqi
Description:

Në këtë libër me tregime do të gjeni personazhet tuaja më të dashura dhe aventurat e tyre. Do të gjeni Miush Psenë që bën pyetje pa fund, sa një ditë filloi të pyeste “Pse?, “Pse?” edhe maçokun mustaqegjatë. Do të gjeni dy vëllezërit harabela, që edhe pse zihen shumë, e duan dhe kujdesen për njëri-tjetrin. Do të njihni mama lejleken, që u çon bebet mamave të tjera, por një ditë nga lodhja e madhe ngatërroi bebet. Mama elefantes i çoi një bebe krokodili, mama luaneshës një bebe gjirafe dhe mama gjirafës që bebe luani...

Ju do të zbaviteni dhe argëtoheni pa fund me to, por edhe do të mësoni shumë prej tyre!

Publisher:Albas
Year:2023
Pages:48
ISBN:978-9928-807-32-8
Tiranë:Shipping costs 200 Lekë, arrives in 24 hours.
Rrethe:Shipping costs 400 Lekë, arrives in 48 hours.
Balkans:Shipping costs 6 Euro, arrives in 3-5 Days.
Europe:Shipping costs 6 Euro, arrives in 6-8 Days.

Related Products