Kapelëkuqja Diellzë

Adelina R. Mamaqi

800 L

Publisher: Albas

Sasia:

  • Code:030776

  • Availability:200

  • VAT is included in the price!

Authors:Adelina R. Mamaqi
Description:

Dikur na ishte një vogëlushe Enni...tani na është një Kapelëkuqe Diellzë. Dikur shkonte në kopsht... tani është nxënëse në klasën e parë. Dikur vinte në kokë një fjongo të kaltër, si syçkat e saj,... tani vesh kostum të kuq, mbath këpucë të kuqe... Hedh në shpinë çantën e kuqe të librave dhe vë në krye kapelën e kuqe që ia ka qëndisur gjyshja... Dhe ndërroi emrin!

Po, po, vërtet ndërroi emrin dhe hyri në përrallë. Por mbeti ashtu siç kishte qenë: e mirë, e mençur, e sjellshme, e dashur, ledhatare, e dalluar në shkollë dhe punëtore në shtëpi.

Publisher:Albas
Year:2022
Pages:58
ISBN:978-9928-375-72-8
Tiranë:Shipping costs 200 Lekë, arrives in 24 hours.
Rrethe:Shipping costs 400 Lekë, arrives in 48 hours.
Balkans:Shipping costs 6 Euro, arrives in 3-5 Days.
Europe:Shipping costs 6 Euro, arrives in 6-8 Days.