Ruroja e vogël me zemër të madhe

Albas

550 L

Sasia:

  • Code:030760

  • Availability:10

  • VAT is included in the price!

Authors:Albas
Description:Përralla dhe tregime të mrekullueshme, argëtuese dhe plot humor... Ruruja, Djelpa, Pushi lepurushi, kanguri Kungu, krokodilja, harabelët Heli dhe Habi janë disa nga personazhet fantastike, që ju vogëlushë do të takoni nëpër faqet e këtij libri.
Ilustrimet:Tiziana Lohja
Author:Adelina R. Mamaqi
Year:2021
Pages:64
ISBN:978-9928-356-57-4
Tiranë:Shipping costs 200 Lekë, arrives in 24 hours.
Rrethe:Shipping costs 400 Lekë, arrives in 48 hours.
Balkans:Shipping costs 6 Euro, arrives in 3-5 Days.
Europe:Shipping costs 6 Euro, arrives in 6-8 Days.