Spooki 2 - Meduza bie në kurth

Ruth Rahlff

800 L

Publisher: Albas

Sasia:

  • Code:030862

  • Availability:649

  • VAT is included in the price!

Authors:Ruth Rahlff
Description:Meduza nuk ndalet me bëmat e saj kundër Robertit dhe familjes së tij! Por falë ndihmës së Izabelës, që ka njohuri të shkëlqyera kompjuterike dhe Lorencos, kushëririt të tij fantazmë, Roberti arrin ta “shuajë” Meduzën. Tanimë familja e tij fantazmë është përsëri e sigurt. Ose, të paktën, kështu mendonte ai. Por, papritur, në klasën e tij fillojnë të ndodhin incidente të çuditshme dhe gjithçka çon gjithmonë te një lojë misterioze në telefon, e quajtur “Reality Crash”. A qëndron Meduza përsëri pas saj? Roberti, Izabela dhe Lorencoja e kanë të qartë, se duhet t’i shkojnë deri në fund kësaj çështjeje. Dhe shpejt e kuptojnë se e kanë nënvlerësuar plotësisht inteligjencën artificiale...
Publisher:Albas
Year:2023
Translated by:Orjela Stefasani
Pages:286
ISBN:978-9928-807-823
Tiranë:Shipping costs 200 Lekë, arrives in 24 hours.
Rrethe:Shipping costs 400 Lekë, arrives in 48 hours.
Balkans:Shipping costs 6 Euro, arrives in 3-5 Days.
Europe:Shipping costs 6 Euro, arrives in 6-8 Days.

Related Products