Spooki 1 - Dorë nuk heqim, shpirt nuk japim!

Ruth Rahlff

850 L

Publisher: Albas

Sasia:

  • Code:030861

  • Availability:639

  • VAT is included in the price!

Authors:Ruth Rahlff
Description:Në të vërtetë Roberti është një djalë krejt i zakonshëm. Po, po, krejt i zakonshëm, nëse nuk marrim parasysh këtu faktin, që ai jeton në një familje fantazmash. Natyrisht, për këtë gjë askush nuk duhet të marrë vesh! Por ndodhitë e çuditshme sa vijnë e shtohen dhe shumë shpejt bëhet e qartë: dikush dëshiron të marrë informacione për të dhe familjen e tij. Për fat të mirë, Roberti ka në krah shoqen e tij të klasës, specialisten e kompjuterave, Izabelën, dhe kushëririn e tij fantazmë, Lorencon. Dhe së bashku, ata përpiqen të zbulojnë se kush fshihet pas gjithë kësaj…
Publisher:Albas
Year:2023
Translated by:Admira Poçi
Pages:318
ISBN:978-9928-807-81-6
Tiranë:Shipping costs 200 Lekë, arrives in 24 hours.
Rrethe:Shipping costs 400 Lekë, arrives in 48 hours.
Balkans:Shipping costs 6 Euro, arrives in 3-5 Days.
Europe:Shipping costs 6 Euro, arrives in 6-8 Days.

Related Products