Si katër çiliminj u bënë biznesmenë

Bedri Dedja

700 L

Publisher: Albas

Sasia:

  • Code:030744

  • Availability:10

  • VAT is included in the price!

Authors:Bedri Dedja
Description:Shkrimtari aq i dashur për fëmijë, Bedri Dedja, do të na çojë përsëri në Sdikuisht, në kryeqytetin e përrallave të tij, kësaj here për të na njohur me të fshehtat e biznesit, me sekretet e qyteteve Gëzimburg dhe Skarcomania, me magjistaren Inteligjenca Artificiale, me autostradat dhe semaforët kozmikë, me lojërat e futbollit në stadiumet nëntokësore, por edhe me epideminë e mikrobit të rrezikshëm me emrin Tezgomania… Si do të vazhdojë më tej kjo aventurë e guximshme e heronjve tanë të rinj, që zbresin nga bota magjepsëse e përrallave?Tak-tak-tak! Porta u hap përsëri…
Ilustrimet:Ildi Hoxha
Publisher:Albas
Year:2021
Pages:118
ISBN:978-9928-356-37-6
Tiranë:Shipping costs 200 Lekë, arrives in 24 hours.
Rrethe:Shipping costs 400 Lekë, arrives in 48 hours.
Balkans:Shipping costs 6 Euro, arrives in 3-5 Days.
Europe:Shipping costs 6 Euro, arrives in 6-8 Days.

Related Products