Shenjtori, Sërfsti dhe Sipërmarrësja

Robin Sharma

1,000 L

Publisher: Albas

Sasia:

  • Code:030742

  • Availability:10

  • VAT is included in the price!

Authors:Robin Sharma
Description:Xhek Valentini është një ri vazhdimisht i dëshpëruar, i thyer shpirtërisht dhe i paqartë për jetën e tij. Ndihet i paplotësuar në punë dhe sapo është ndarë nga e dashura. Aventura e tij fillon menjëherë pas një aksidenti automobilistik, ku rrezikon seriozisht jetën. Në dhomën e spitalit takon një njeri, që i përcjell një urtësi të thellë dhe nga i cili merr disa këshilla, që iu përgjigjen tri pyetjeve të rëndësishme në jetë: A kemi jetuar në mënyrë të urtë? A kemi shërbyer shkëlqyeshëm? dhe A kemi dashuruar mirë? Sapo rimerr veten nga aksidenti, Xheku nis një aventurë fantastike nëpër botë, ku do të takohet me tre mësues: një shenjtor, një sërfist dhe një sipërmarrëse...
Publisher:Albas
Year:2021
Translated by:Gent Sinani
Pages:230
ISBN:978-9928-356-49-9
Tiranë:Shipping costs 200 Lekë, arrives in 24 hours.
Rrethe:Shipping costs 400 Lekë, arrives in 48 hours.
Balkans:Shipping costs 6 Euro, arrives in 3-5 Days.
Europe:Shipping costs 6 Euro, arrives in 6-8 Days.

Related Products