Manifesti i heroit të përditshmërisë

Robin Sharma

1,200 L

Publisher: Albas

Sasia:

  • Code:030771

  • Availability:348

  • VAT is included in the price!

Authors:Robin Sharma
Description:

Në faqet e këtij libri, absolutisht unik në llojin e vet, ju do të zbuloni:

■ depërtime të brendshme për atë se si njerëzit më kreativë, produktivë dhe të begatë të planetit instalojnë zakone fituese, dhe i kalojnë ditët e tyre duke orkestruar një nivel jetese nga më të lartët;

■ praktika të fuqishme se si të rritësh energjinë, të shumëfishosh vitalitetin e të zgjatësh jetën. Kësisoj do të materializosh gjeniun tënd sovran;

■ një plan të kalibruar për të realizuar një kryevepër të vërtetë, që të drejton në profesionin tënd dhe që u ndriçon rrugën brezave që do të vijnë;

■ teknika të bazuara në neuroshkencë, për t’i kthyer shqetësimet në triumf, frikërat në karburant dhe traumat e së shkuarës në heroizëm të përditshëm;

■ një urtësi (të fituar me vështirësi) për ta ngritur më lart energjinë e të qenit gjallë, për të inkubuar një qetësi sublime dhe për të fisnikëruar atë liri shpirtërore që krijon një jetë të mrekullueshme.

Publisher:Albas
Year:2022
Translated by:Albana Kozeli
Pages:416
ISBN:978-9928-375-69-8
Tiranë:Shipping costs 200 Lekë, arrives in 24 hours.
Rrethe:Shipping costs 400 Lekë, arrives in 48 hours.
Balkans:Shipping costs 6 Euro, arrives in 3-5 Days.
Europe:Shipping costs 6 Euro, arrives in 6-8 Days.

Related Products