Lepuri kthehet

John Updike

1,500 L

Publisher: Albas

Sasia:

  • Code:030762

  • Availability:424

  • VAT is included in the price!

Authors:John Updike
Description:Është viti 1969 dhe kohët po ndryshojnë. Amerika do të ulë njeriun e parë në Hënë, Lufta e Vietnamit është në kulmin e saj dhe tensioni racor është në rritje. Jeta nuk është aq e thjeshtë sa dikur, të paktën jo për “Lepur” Engstrëmin. Gruaja e ka braktisur, duke e lënë me të birin adoleshent, rrezikon të pushohet nga puna dhe nëna po i vdes. Papritur, pjesë e jetës së tij të pështjelluar bëhet Xhilli, një tetëmbëdhjetëvjeçare e arratisur, e cila nis të jetojë në shtëpi me të dhe bëhet e dashura e tij. Por, kur ajo fton mikun e saj të jetojë me ta, një zezak i ri dhe radikal, i quajtur Skitër, harmonia e brishtë e çiftit prishet në mënyrë të pakthyeshme. “Lepuri kthehet” është i dyti nga katër romanet e John Updike, që përqendrohet te personazhi qendror, Herri “Lepur” Engstrëm. Duke rrëfyer se si Lepuri i zgjidh ose i ndërlikon më tej problemet e tij, Updike krijon një roman me rëndësi të dorës së parë.
Publisher:Albas
Year:2021
Translated by:Granit Zela
Pages:496
ISBN:978-9928-356-52-9
Tiranë:Shipping costs 200 Lekë, arrives in 24 hours.
Rrethe:Shipping costs 400 Lekë, arrives in 48 hours.
Balkans:Shipping costs 6 Euro, arrives in 3-5 Days.
Europe:Shipping costs 6 Euro, arrives in 6-8 Days.

Related Products