Blloku HOP-HOP

Albas

600 L

Publisher: Albas

Sasia:

  • Code:030318

  • Availability:1933

  • VAT is included in the price!

Authors:Albas
Description:Dosja HOP-HOP “Faqet argëtuese” është hartuar sipas programit të Ministrisë së Arsimit dhe Shkencës për ciklin parashkollor sipas fushave kurrikulare: zhvillimi gjuhësor, matematikor, shkencor, artistik, social dhe shëndetësor. Dosja shoqërohet me një udhëzues për mësuesit dhe prindërit, të cilët do të ndjekin ecurinë e fëmijëve të moshës 3-4 vjeç.
Publisher:Albas
Format:295x210
Pages:128
ISBN:978-9928-02-249-3
Tiranë:Shipping costs 200 Lekë, arrives in 24 hours.
Rrethe:Shipping costs 400 Lekë, arrives in 48 hours.
Balkans:Shipping costs 6 Euro, arrives in 3-5 Days.
Europe:Shipping costs 6 Euro, arrives in 6-8 Days.

Related Products