Abetare mbarëkombëtare

Grup autorësh

1,000 L

Publisher: Albas

Sasia:

  • Code:030808

  • Availability:662

  • VAT is included in the price!

Authors:Grup autorësh
Description:Mëso SHKRONJAT me Vesën, Jonin, Rokin dhe Bubin.
Author:Xhevat Lloshi, Shpëtim Elezi, Natasha Pepivani, Naim Berisha, Mirela Tërova, Vehbi Kadriu, Alida Thaçi
Publisher:Albas
Year:2023
Pages:168
ISBN:978-9928-807-14-4
Tiranë:Shipping costs 200 Lekë, arrives in 24 hours.
Rrethe:Shipping costs 400 Lekë, arrives in 48 hours.
Balkans:Shipping costs 6 Euro, arrives in 3-5 Days.
Europe:Shipping costs 6 Euro, arrives in 6-8 Days.

Related Products