Unë jam Akikoja

Albas

600 L

Sasia:

  • Code:030766

  • Availability:313

  • VAT is included in the price!

Authors:Albas
Description:Akikoja është një vajzë që nuk i pëlqen kufijtë dhe e do shumë babanë. Ajo e sheh botën pak më ndryshe, prandaj të tjerëve u duket e çuditshme. Akikoja shpesh është e vetmuar, por kjo nuk do të thotë që nuk ka miq. Miqtë e saj më të mirë janë një pemë, Baobabi, dhe shoku i saj, Marseli, takimi me të cilët do ia bëjë jetën më të bukur. Autori i këtij libri, Stefan Tićmi, ka lindur në vitin 1992 në Leskovac. Ai është diplomuar në Fakultetin e Sporteve dhe Edukimit Fizik në Nish. Shkruan poezi dhe prozë, si dhe tekste për teatër dhe televizion. Tićmi është fitues i disa çmimeve letrare dhe konsiderohet nga kritika një zë i veçantë në letërsinë për fëmijë.
Author:Stefan Ticmi
Year:2022
ISBN:978-9928-375-16-2
Tiranë:Shipping costs 200 Lekë, arrives in 24 hours.
Rrethe:Shipping costs 400 Lekë, arrives in 48 hours.
Balkans:Shipping costs 6 Euro, arrives in 3-5 Days.
Europe:Shipping costs 6 Euro, arrives in 6-8 Days.