Tezja dhe shkopinjtë magjikë

Edi Gogu

800 L

Publisher: Albas

Sasia:

  • Code:030777

  • Availability:200

  • VAT is included in the price!

Authors:Edi Gogu
Description:Nuk e di për ju që po e lexoni këtë përrallë, por unë për veten time gjithmonë kam dashur që të kem një shkop magjik. Madje edhe sot ka çaste kur do të dëshiroja vër tet që, me anën e një shkopi mag jik, të bëja shumë gjëra. A dini të mbani një sekret? Po? Mirë. Meqë më thatë që dini të mbani një sekret, unë po jua rrëfej sekretin tim. Tezja ime, teze Lola, ka shkop magjik. Madje jo një, por dhjetë. Po, po dhjetë ka. Unë i kam parë vetë me sytë e mi. Ja, tani po jua rrëfej menjëherë të gjitha, vetëm mbani vesh.
Publisher:Albas
Year:2022
Pages:50
ISBN:978-9928-375-63-6
Tiranë:Shipping costs 200 Lekë, arrives in 24 hours.
Rrethe:Shipping costs 400 Lekë, arrives in 48 hours.
Balkans:Shipping costs 6 Euro, arrives in 3-5 Days.
Europe:Shipping costs 6 Euro, arrives in 6-8 Days.