Të mjaftueshmëve me gjëra të vogla

Albas

600 L

Sasia:

  • Code:030752

  • Availability:24

  • VAT is included in the price!

Authors:Albas
Description:Prandaj kam dashur që poezia ime mu në zemër të atdheut të jetë si një plagë e vjetër që hera-herës lëngon, që tërheq medoemos kujtime, që ta pret gazin mu mes buzëqeshjes, që të shtyn të vetmohesh, të mendosh për jetën, t’i lutesh Zotit, në këtë vend, ku u bie mendja për poetët veç kur ata vdesin dhe kujtohen për ta vetëm në përvjetorët e lindjes dhe vdekjes së tyre.
Author:Meti Disha
Year:2021
Pages:82
ISBN:978-9928-356-51-2
Tiranë:Shipping costs 200 Lekë, arrives in 24 hours.
Rrethe:Shipping costs 400 Lekë, arrives in 48 hours.
Balkans:Shipping costs 6 Euro, arrives in 3-5 Days.
Europe:Shipping costs 6 Euro, arrives in 6-8 Days.