Spirit (Frymë)

Ermal Lala

1,550 L

Publisher: Albas

Sasia:

  • Code:030803

  • Availability:199

  • VAT is included in the price!

Authors:Ermal Lala
Description:Pas shumë veprash të mira që Eliseu la pas, një ditë të zymtë, që kulmonte me Luftën e Ftohtë dhe vrasjen e një presidenti amerikan, i la të gjithë dhe iku për t’iu bashkuar familjes së madhe në parajsë... atje ku gjendeshin Niela dhe prindërit e tij. I dëshpëruar nga dhimbja dhe mërzia se nuk do të merrte më asnjë letër prej mikut të tij Elise, një vit më pas edhe Jonasi iu bashkua amshimit qiellor. Mbeti vetëm Bernardoja, që, sipas Diambesë, me një gotë verë në dorë citohet të ketë thënë: “Gëzuar të gjithë, të dashurit e mi! Ju u bashkuat rreth tryezës së madhe të Zotit, u bashkuat në frymë!”
Publisher:Albas
Year:2022
ISBN:978-9928-392-08-4
Tiranë:Shipping costs 200 Lekë, arrives in 24 hours.
Rrethe:Shipping costs 400 Lekë, arrives in 48 hours.
Balkans:Shipping costs 6 Euro, arrives in 3-5 Days.
Europe:Shipping costs 6 Euro, arrives in 6-8 Days.