Shtojzovalle në murlan

Emine Oktrova

500 L

Publisher: Albas

Sasia:

  • Code:030731

  • Availability:10

  • VAT is included in the price!

Authors:Emine Oktrova
Description:“Shtojzovalle në murrlan” është një himn për Krujën, për traditat dhe kulturën e saj, për krutanët e shkathët e punëtorë dhe krutanet e bukura dhe nikoqire, një dëshmi e shumanshme historie dhe qytetërimi, një elegji për fatin e femrës dhe tragjedinë e dashurisë në një mjedis patriarkal, një dashuri dhe admirim i pazakontë për gratë e forta dhe të bukura, të serta dhe të dashura, nikoqire dhe fatkeqe të të njëjtit gjak, një mësim tronditës edukimi, por edhe mesazh i jashtëzakonshëm emancipimi.
Publisher:Albas
Year:2021
Pages:132
ISBN:978-9928-356-09-3
Tiranë:Shipping costs 200 Lekë, arrives in 24 hours.
Rrethe:Shipping costs 400 Lekë, arrives in 48 hours.
Balkans:Shipping costs 6 Euro, arrives in 3-5 Days.
Europe:Shipping costs 6 Euro, arrives in 6-8 Days.