Shprehia e vetëbrohoritjes

Mel Robbins

1,000 L

Publisher: Albas

Sasia:

  • Code:030772

  • Availability:467

  • VAT is included in the price!

Authors:Mel Robbins
Description:

Në këtë libër, Mel ju mëson se si të filloni të tokni duart me njeriun më të rëndësishëm në jetën tuaj, atë që po ju sheh në sy në pasqyrë: VETVETEN.

* Nëse jeni në një luftë të vazhdueshme me dyshimin në vetvete (dhe kush nuk është?!)...

* Nëse ndiheni të lodhur nga kritiku/ja gërnjar/e që gjendet brenda kokës suaj (a mund t’i dëbojë dikush?!)...

* Nëse jeni jashtëzakonisht të suksesshëm, por përqendroheni vetëm në gjërat që nuk shkojnë si duhet (nuk jeni të vetëm)...

* Nëse ndiheni të lodhur duke parë gjithë të tjerët teksa përparojnë, ndërsa ju qëndroni të ulur në divan (mos fajësoni të tjerët për këtë)...

...Mel Robbins jua kushton juve këtë libër.

Publisher:Albas
Year:2022
Translated by:Era Buçpapaj, Adela Buçpapaj
Pages:276
ISBN:978-9928-375-67-4
Tiranë:Shipping costs 200 Lekë, arrives in 24 hours.
Rrethe:Shipping costs 400 Lekë, arrives in 48 hours.
Balkans:Shipping costs 6 Euro, arrives in 3-5 Days.
Europe:Shipping costs 6 Euro, arrives in 6-8 Days.

Related Products