Rini pa rini

Mircea Eliade

800 L

Publisher: Albas

Sasia:

  • Code:030815

  • Availability:400

  • VAT is included in the price!

Authors:Mircea Eliade
Description:

Ngjarjet zhvillohen në Bukuresht, në vitin 1938. Dominik Matei, një akademik që e ka kaluar pjesën më të madhe të jetës duke u përpjekur të përfundojë një vepër të madhe mbi origjinën dhe strukturën e gjuhës njerëzore, shtrohet në spital pasi goditet nga rrufeja. Çuditërisht ai mbijeton dhe, në mënyrë të pashpjegueshme, fillon të shndërrohet në një djalë të ri. Është një shndërrim kataklizmik që i jep mundësinë të jetojë një jetë të re me kapacitet intelektual befasues. Matei duhet të ndryshojë identitetin e tij, për të mos iu nënshtruar eksperimenteve mjekësore mbi fuqinë e mundshme që zgjat jetën njerëzore me anë të goditjeve elektrike. Për këtë i duhet të nisë një odise shumëdekadëshe në disa shtete, në kërkim të përgjigjeve për pyetjen thelbësore të jetës:

“Çfarë të bëjmë me kohën?...

Publisher:Albas
Year:2023
Translated by:Gersa Rrudha
Pages:154
ISBN:978-9951-15-385-0
Tiranë:Shipping costs 200 Lekë, arrives in 24 hours.
Rrethe:Shipping costs 400 Lekë, arrives in 48 hours.
Balkans:Shipping costs 6 Euro, arrives in 3-5 Days.
Europe:Shipping costs 6 Euro, arrives in 6-8 Days.