Për një histori të krahasuar të letërsisë shqipe

Albas

1,000 L

Sasia:

  • Code:030754

  • Availability:9

  • VAT is included in the price!

Authors:Albas
Description:Biblioteka e letërsisë shqipe, si tërësi tekstuale e intertekstuale, na dëshmon kontakte dhe shkëmbime të pareshtura me kultura, letërsi, dukuri letrare, drejtime, poetika, vepra e autorë të letërsisë botërore. Një vështrim sado i shpejtë në zhvillimet dhe proceset letrare shqipe, na lejon të pohojmë se kjo marrëdhënie sistemike me letërsinë botërore, në trajtën e një rrezatimi të pandërprerë e shenjues të rinovimit, është shndërruar në një “formante të brendshme” të letërsisë shqipe.
Author:Dhurata Shehri, Persida Asllani
Year:2021
Pages:234
ISBN:978-9928-356-45-1
Tiranë:Shipping costs 200 Lekë, arrives in 24 hours.
Rrethe:Shipping costs 400 Lekë, arrives in 48 hours.
Balkans:Shipping costs 6 Euro, arrives in 3-5 Days.
Europe:Shipping costs 6 Euro, arrives in 6-8 Days.