Paketa Gjuha shqipe dhe kultura shqiptare 1

Albas

1,690 L

Publisher: Albas

Sasia:

  • Code:030757

  • Availability:844

  • VAT is included in the price!

Authors:Albas
Description:Ky botim është pjesë e paketës “Gjuha shqipe dhe kultura shqiptare, niveli I”, miratuar nga: Vendimi i Komisionit të Përbashkët të Shqipërisë dhe të Kosovës për Miratimin e Teksteve Mësimore për Diasporën, nr. 6, datë 27.08.2021. Urdhri i Përbashkët për Miratimin e Tekstit Mësimor për Diasporën “Gjuha shqipe dhe kultura shqiptare, niveli I”, të Ministrisë së Arsimit, Sportit dhe Rinisë, nr. 4801, dt. 08.09.2021, RSH, të Ministrit të Shtetit për Diasporën, nr. 4184, dt. 07.09.2021, RSH, të Ministrisë së Arsimit, Shkencës, Teknologjisë dhe Informacionit, nr. 018/294, dt. 29.09.2021, RK.
Publisher:Albas
Year:2021
Pages:292
ISBN:978-9951-05-435-5 978-9928-356-40-6
Tiranë:Shipping costs 200 Lekë, arrives in 24 hours.
Rrethe:Shipping costs 400 Lekë, arrives in 48 hours.
Balkans:Shipping costs 6 Euro, arrives in 3-5 Days.
Europe:Shipping costs 6 Euro, arrives in 6-8 Days.