Abel Sançez: një histori pasioni

Miguel De Unamuno

800 L

Publisher: Albas

Sasia:

  • Code:030814

  • Availability:500

  • VAT is included in the price!

Authors:Miguel De Unamuno
Description:“Abel Sançez” është një nga veprat më të ndjeshme të Miguel de Unamunos, që mund të lexohet si një histori pasioni apo si historia e një pasioni. Përfaqëson përfshirjen në një mënyrë të re narrative në karrierën romantike të Unamunos: atë të rrëfimtarit. Kjo temë, që i përket trashëgimisë së kulturës dhe që është trajtuar prej letërsisë në të gjitha zhanret, merr një trajtim të dyfishtë në këtë vepër, pasi mund të lexohet si varianti tjetër i historisë së Kainit dhe Abelit - një histori pasioni - ose si analiza e brendisë së një personazhi - historia e një pasioni. Edhe përtej kësaj, Unamuno përpiqet të depërtojë në atë që, në dukje, është ves historik zilie dhe cinizmi i spanjollëve.
Publisher:Albas
Year:2023
Translated by:Antonio Çikollari
Pages:154
ISBN:978-9928-807-33-5
Tiranë:Shipping costs 200 Lekë, arrives in 24 hours.
Rrethe:Shipping costs 400 Lekë, arrives in 48 hours.
Balkans:Shipping costs 6 Euro, arrives in 3-5 Days.
Europe:Shipping costs 6 Euro, arrives in 6-8 Days.