Një histori ngritur mbi imazhe të prera

Albas

600 L

Sasia:

  • Code:030753

  • Availability:10

  • VAT is included in the price!

Authors:Albas
Description:

Poezitë në këtë përmbledhje drejtohen kah jetës, kah brengës, kah dëshirës për t’u kuptuar, për t’u dëgjuar e për t’u pranuar.

Nëpërmjet melodive të brendshme, autori shpreh botëkuptimin e tij përmes asaj që sheh, ndien, percepton e mendon.

Pse autori ka vendosur ta titullojë “Një histori ngritur mbi imazhe të prera”?

Se ndoshta kështu është jeta e cilitdo prej nesh… Dhe të gjithë, dashur padashur, zgjedhim ta tregojmë historinë tonë në këtë formë.”

Author:Adrian Zalla
Year:2021
Pages:80
ISBN: 978-9928-356-54-3
Tiranë:Shipping costs 200 Lekë, arrives in 24 hours.
Rrethe:Shipping costs 400 Lekë, arrives in 48 hours.
Balkans:Shipping costs 6 Euro, arrives in 3-5 Days.
Europe:Shipping costs 6 Euro, arrives in 6-8 Days.