Mërmërima e kroit të moçëm

Istref Haxhillari

600 L

Publisher: Albas

Sasia:

  • Code:030727

  • Availability:250

  • VAT is included in the price!

Authors:Istref Haxhillari
Description:

“Më i moçëm se tërë njerëzit së toku, kroi me sylynjarët gjithë myshk shpërfillte kohën me gurgullima, nuk plakej, as vdiste. Të kishte gojë do të tregonte histori pa fund për miqtë që i deshi, apo i donte ende. Mbrëmjeve vjeshtore, kur bimësia merr atë ngjyrën argjend në të verdhë, Isi dhe Lulja vinin këmbët në postaf, u hidhnin nga një grusht ujë syve, pinin ca gllënjka. Vala e kujtimeve i çonte moteve të shkuara...

” Vepra të tjera të autorit:

Përthyerje, tregime & ese - Pesha e kohës, roman

Bari i ujkut, prozë

- Ëndrrat kryqëzojnë kohën, novelë në dy gjuhë, shqip-anglisht

- Hapësirat rrallohen prej dhimbjes, ese - Grinata, tregime

- Pretenca, roman

- Pakt me të hënën, tregime & ese

- Nata e syve blu, roman

- Një grusht fat, roman

Ilustrimet:Anastas Konstandini
Publisher:Albas
Year:2021
Pages:44
ISBN:978-9928-332-33-2
Tiranë:Shipping costs 200 Lekë, arrives in 24 hours.
Rrethe:Shipping costs 400 Lekë, arrives in 48 hours.
Balkans:Shipping costs 6 Euro, arrives in 3-5 Days.
Europe:Shipping costs 6 Euro, arrives in 6-8 Days.