Martesa e palumtur e Stanishit

Dashnor Kokonozi

800 L

Publisher: Albas

Sasia:

  • Code:030836

  • Availability:177

  • VAT is included in the price!

Authors:Dashnor Kokonozi
Description:Në fillim ishte dashuria e kapitenit të Zetës për një grua që nuk e kishte parë kurrë. Dashuria e saj nisi si një kureshtje, ditën kur dëgjoi se një djalë fisnik, përtej detit, marrosej për të. Kishte qeshur me gjithë shpirt. Pastaj pyeti cili ishte. Ajo që mësoi, e shndërroi kureshtjen e saj në një dëshirë përvëluese dhe shpresëhumbur për të qenë me të. Në javët që pasuan, vajza ra pre e një çmendurie mizore e të ëmbël. Ai i kishte rrëmbyer deri edhe frymëmarrjen. E ndiente se nga dalldia për të, nuk merrte më frymë si më parë...
Publisher:Albas
Year:2023
Pages:178
ISBN:978-9928-807-48-9
Tiranë:Shipping costs 200 Lekë, arrives in 24 hours.
Rrethe:Shipping costs 400 Lekë, arrives in 48 hours.
Balkans:Shipping costs 6 Euro, arrives in 3-5 Days.
Europe:Shipping costs 6 Euro, arrives in 6-8 Days.