Makineria që peshonte fjalët

Laureta Lilaj

550 L

Publisher: Albas

Sasia:

  • Code:030858

  • Availability:328

  • VAT is included in the price!

Authors:Laureta Lilaj
Description:

Në sallën ng jyrë vjollcë, përballë derës kryesore, ndodhet makineria që peshon fjalët. Ka disa orë që ajo nuk jep asnjë sinjal dhe zarfet janë bërë pirg, sepse ajo nuk i përzg jedh dot sipas adresave. Por vogëlushja Leila e ka me nxitim. Urimi i saj duhet të shkojë sa më shpejt te shoku i saj më i mirë. Ajo nuk mund të presë më, kështu që niset menjëherë në postë, për të parë ku kishin përfunduar zarfet e saj. Çfarë ndodh g jatë takimit me teknikun e postës? Çfarë ndodhi me zarfet e shpërndara ditën e hënë? A e mori Xoxoja urimin e Leilës?

Këto dhe shumë përg jig je të tjera i gjeni në këtë libër me tregime shumë të këndshme për fëmijë.

Publisher:Albas
Year:2023
Pages:50
ISBN:978-9928-807-78-6
Tiranë:Shipping costs 200 Lekë, arrives in 24 hours.
Rrethe:Shipping costs 400 Lekë, arrives in 48 hours.
Balkans:Shipping costs 6 Euro, arrives in 3-5 Days.
Europe:Shipping costs 6 Euro, arrives in 6-8 Days.