Kukulla mbretëreshë dhe tregime të tjera

Carlos Fuentes

1,200 L

Sasia:

  • Code:030774

  • Availability:200

  • VAT is included in the price!

Authors:Carlos Fuentes
Description:Kjo vepër thelbësore e letërsisë meksikane përmban shtatë tregime, të cilat demaskojnë dobësitë dhe cinizmat, ku puqen dëshira dhe dashuria, incesti, tradhtia bashkëshortore dhe takimet e shthurura; midis tyre “Kukulla mbretëreshë”, “Dy Elenat” dhe “Një shpirt i kulluar”.
Tiranë:Shipping costs 200 Lekë, arrives in 24 hours.
Rrethe:Shipping costs 400 Lekë, arrives in 48 hours.
Balkans:Shipping costs 6 Euro, arrives in 3-5 Days.
Europe:Shipping costs 6 Euro, arrives in 6-8 Days.